top of page
Etsi
  • Writer's pictureOAC Finland

OAC mukana uudessa polkujuoksutapahtumassa Kangasalla

Tänä keväänä Kangasalan Lamminrahkassa järjestetään ensimmäistä kertaa Lamminrahka Trail Run -polkujuoksutapahtuma.

 

Se on osa Kangasalan kaupungin järjestämää Katufiestaa, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua uuteen kaupunginosaan ja nauttia monipuolisesta ohjelmasta musiikin ja hyvän ruoan kera. Koko perheen tapahtumassa on ohjelmaa aina keppihevoskisoista ja glittertatuoinneista elävään musiikkiin.

 

Uudessa juoksutapahtumassa on kolme sarjaa, joissa polkujuoksusta innostuneet pääsevät kisaamaan 23 kilometrin ja 12 kilometrin yksilöreiteillä, sekä erillisessä joukkuesarjassa. Erityisesti yrityksiä kannustetaan ilmoittamaan oma kolmen hengen tiimi joukkuesarjaan ja viettämään mukavaa tyhypäivää tapahtumaan.


Kuva: Rami Valonen

 Lamminrahka Trail Runin virallisena jalkine- ja vaatekumppanina toimii OAC:n maahantuoma italiainen polkujuoksun ja kiipeilyn vahva asiantuntija La Sportiva, jonka kenkiä pääsee sekä testaamaan, että ostamaan OAC:n tapahtumapisteeltä. La Sportivan valmistamia laadukkaita varusteita on jo vuosien ajan saanut paitsi vahvan jälleenmyyjjien verkoston välityksellä, myös OAC:n oman Mountainrunning.fi-verkkokaupan kautta.

 

Lamminrahka Trail Runin yhteydessä OAC avaa oman Pop up -myymälänsä entisiin liiketiloihinsa osoitteeseen Lentolantie 15. Avajaispäivänä 11.5. myymälä on auki klo 10–15, jolloin Pop up-myymälästä voi tehdä löytöjä muun muassa aikaisempien kausien mallituotteiden joukosta OAC:n maahantuomilta merkeiltä, kuten Cotopaxi, Hydro Flask ja Black Diamond. Lisäksi myymälästä voi ostaa OAC:n omia Skinbased-karvapohjasuksia. Lisätietoja Pop up -myymälästä ja sen aukioloajoista löydät täältä.

 

Lisätietoja Lamminrahka Trail Runista täältä.

24 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page