top of page
Search
  • Writer's pictureOAC Finland

OAC Basecampille kaupungin kunniamaininta

Kangasalan kaupunki palkitsi OAC Kiinteistöt Oy uuden toimipisteen, OAC Basecampin, vuoden 2023 rakennushankekilpailun kunniamaininnalla.

 

Työryhmän mukaan OAC:n teollisuus- ja varastorakennus erottuu edukseen tavanomaisesta teollisuusrakentamisesta poikkeuksellisella panostuksella pienmittakaavaiseen julkisivuarkkitehtuuriin ja harkittuihin materiaalivalintoihin, jotka samalla tukevat yrityksen brändiä.

-Yleensä teollisuushallit ovat ulkoasultaan yksinkertaisia, mutta tässä kohteessa on panostettu poikkeuksellisen hienosti katujulkisivuun ja sisäänkäyntiin, johtava rakennustarkastaja Johanna Pitkänen kertoo Kangasalan Sanomissa. OAC Finlandin toimitusjohtaja Miika Vuorio otti kunniamaininnan vastaan Kangasalan kaupungin järjestämässä tilaisuudessa keskiviikkona 31.1.2024. Hän toteaa ilahtuneensa siitä, että Basecamp kiinnitti viranomaislautakunnan työryhmän huomion näin positiivisella tavalla.

-Hienoa huomata, että panoksemme rakentaa Kangasalle luontoa ja lähiympäristöä kunnioittava teollisuusrakennus noteerataan myös muiden toimesta, Vuorio sanoo.

-Basecampin rakentaminen lähti yksinkertaisesta tarpeesta saada kunnolliset tuotanto- ja toimitilat yrityksellemme ja siinä työskentelevälle yhteisölle, mutta samalla meille oli tärkeää tehdä kiinteistöstä meidän näköisemme. Tämä on paikka, jonne kutsumme mielellämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kylään.

 

OAC Basecampin tiloissa toimii paitsi OAC Skinbased suksi- ja muu komposiittituotanto, se on myös yrityksen monipuolinen showroom- ja toimistotila.

 

Kaupungin viranomaislautakunnan työryhmän valinta vuoden 2023 rakennushankkeeksi oli Lamminrahkan koulu.

100 views0 comments

Comments


bottom of page