top of page
Etsi
  • Writer's pictureOAC Finland

Uutta viestintävoimaa OAC:lle

Päivitetty: 28. jouluk. 2023

OAC:n tiimissä on marraskuun lopussa aloittanut uusi markkinoinnin ja viestinnän tekijä, Susanna Takamaa. Takamaa tulee taloon järjestökentästä, jossa hän on viimeisen viiden vuoden aikana muun muassa vastannut viestinnän kehittämisestä, suunnittelusta ja toteuttamisesta eri kanavissa aina sosiaalisesta mediasta perinteiseen printtimediaan.

 

-Mahtava päästä osaksi OAC:n tiimiä! Metsässä liikkuminen on lähellä sydäntäni, joten kaikki se, mikä edistää ihmisten tahtoa viettää aikaansa luonnossa kiinnostaa, Takamaa toteaa. Suomen Reserviupseeriliiton järjestöpäällikön tehtävistä OAC:n markkinointivirtuoosin tittelillä taloon tullut Takamaa kertoo viihtyvänsä niin sienimetsällä kuin laskettelurinteessä lumilautailemassa.

-Juoksu on ollut oma yksilölajini lähes koko aikuisikäni, sellaista rauhallista peruslenkkiä pääasiassa tulee tehtyä. Polkujuoksu on tuttua hommaa, mutta kieltämättä tämän työn myötä myös kiipeily on ruvennut kiinnostamaan! 

Yhteiskuntatieteiden maisteri on hankkinut viestinnän ja markkinoinnin kokemusta pääasiassa työn mukana opettelemalla. Kirjoittamisen Takamaa mainitsee synnynnäiseksi vahvuudekseen, mutta vuosien mittaan myös valokuvaamisen, kuvankäsittelyn ja graafisen suunnittelun parissa on tullut työskenneltyä sen verran, että myös niistä on ehtinyt kerääntyä vahvaa kokemusta.

-Kamera kulkee lähes aina mukanani. On hauska haastaa itseään miettimällä, miten kuvaan saa parhaiten vangittua haluamansa sanoman, sanoo Takamaa. -Onpa kyseessä sitten tuote, tunnelma tai aate.

 

Työtehtäviltään OAC:lla Takamaa odottaa itselle uusien tuotteiden markkinointikokonaisuuksien suunnittelua, yrityksen viestinnän vahvistamista, sekä OAC:n tarinan kertomista niin kuluttajille kuin yhteistyökumppaneillekin.

-Aktiivisena reserviupseerina suomalaisuus on kohtuullisen voimakas arvo itselleni, olematta kuitenkaan sisäänpäin kääntyvää, Takamaa kertoo. -Tällaisia kotimaisia menestystarinoita tulee tuoda esiin! Erityisesti maailman muuttuessa entistä epävakaammaksi on tärkeää tietää, että läheltä löytyy osaamista, laadukasta tekemistä, työpaikkoja ja huoltovarmuuden kannalta toimivia yrityksiä.

134 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page