top of page
Etsi
  • Writer's pictureOAC Finland

OAC sai vuoden yrityspositiivisimman yrityksen tunnustuksen Kangasalla

Kesäkuun puolivälissä työyhteisömme yllätettiin positiivisesti, kun OAC Finland valittiin vuoden yrityspositiivisimmaksi yritykseksi Kangasalla. Vuoden yrityspositiivisin yritys ja yrittäjä valittiin toista kertaa, ja valinnan teki Business Kangasala.


OAC:n kansainvälinen kasvu, innovatiivinen tuotekehitys, tinkimätön asiakaspalveluasenne sekä suosituiksi nousseiden Skinbased-karvapohjasuksien kautta saatu positiivinen medianäkyvyys tekivät vaikutuksen valintaraatiin. Positiivista vaikuttamista lisäsi myös se, että tiimimme on Miika ja Reetta Vuorion johdolla ollut mukana edistämässä muun muassa yrittäjyyskasvatusta Kangasalla. Erityiskiitos kuuluukin Miikalle ja Reetalle aktiivisuudesta paikallisissa verkostoissa, mitä kautta olemme pystyneet positiivisesti vaikuttamaan Kangasalan yrittäjyyskenttään.


Kiitollisina tästä hienosta palkinnosta ja ylpeinä tekemästämme työstä jatkamme positiivisina myös kohti tulevia vuosia.


Reetta ja Miika Vuorio hiihtämässä OAC:n suunnittelemilla ja valmistamilla Skinbased-suksilla
Reetta (vas.) ja Miika vuorio. Kuva: Rami Valonen / OAC Finland Oy

Lisää tietoa yrityspositiivisesta Kangasalasta sekä tämän vuoden palkituista löytyy Business Kangasalan nettisivuilta: hwww.businesskangasala.fi/vuoden-yrityspositiivisimmat-palkittiin

92 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page