top of page
Etsi
  • Writer's pictureOAC Finland

OAC Techille ISO 9001:2015 -laatusertikaatti

Päivitetty: 2. marrask. 2022

Liukulumikenkiä valmistavan OAC Finland Oy:n OAC Tech -liiketoimintayksikölle myönnettiin toukokuussa ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti asiakaslähtöisestä ja tavoitteellisesta liiketoiminnasta, jossa laatua kehitetään järjestelmällisesti osana arkea.


Rami Valosen kuva OAC Techin työntekijästä työstämässä Skinbased-karvapohjasuksea
Skinbased-liukulumikengän laadun tarkastus. Kuva: Rami Valonen

Sertifiointiprojekti kesti vuoden ja se toteutettiin yhteistyössä Tulosaalto Oy:n kanssa. Hankkeen projektipäällikkönä toimi Harri Aalto Tulosaallosta. Projektin aikana otettiin käyttöön uusi laatujärjestelmä, joka on olennainen osa OAC Techin toiminnan johtamista ja hyvää hallintoa. Sertifikaatti on osoitus siitä, että tuotantoyksikön palvelut, johtamisjärjestelmä sekä henkilöstön osaaminen vastaavat niin kansainvälisiä, kansallisia kuin paikallisiakin vaatimuksia.


Harri Aallon mukaan laatujärjestelmän käyttöönotto paljasti kolme keskeistä osa-aluetta, joita lähdettiin parantamaan. Ensimmäinen osa-alue oli liiketoiminnan skaalaminen, mikä mahdollistaa liiketoiminnan kaksin- tai kolminkertaistamisen tulevaisuudessa.


Toinen osa-alue oli roolien ja vastuiden selkeyttäminen toimihenkilöiden kuormituksen vähentämiseksi, toiminnan tehokkuuden parantamiseksi sekä työtyytyväisyyden lisäämiseksi. Kolmas osa-alue liittyi tiedolla johtamiseen. Hyvät KPI-mittarit on nyt toteutettu automatisoidusti toiminnanohjausjärjestelmästä käsin.


Laatujärjestelmän jatkokehityssuunnitelmiin kuuluu mm. ympäristöystävällisyyden lisääminen. Tavoitteena on olla asiakas- ja ympäristöystävällisin kuitukomposiittien valmistaja Suomessa.

95 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page