top of page
Etsi
  • Writer's pictureOAC Finland

OAC Finlandin tehdasprojekti tuo lisää kasvua Kangasalle

Päivitetty: 12. jouluk. 2022

Skinbased™-liukulumikengistä tunnettu OAC Finland on saanut rakennusluvan uudelle tehtaalleen Kangasalan Lentolaan. Uusi tehdas moninkertaistaa tuotantokapasiteetin ja tarjoaa lisää uusia työpaikkoja.


OAC Finlandin uusi tehdashalli on moninkertaisesti nykyisiä tuotantotiloja suurempi. Havainnekuva: Sevendim Oy / Mirva Mehtonen
Uusi tehdashalli on moninkertaisesti nykyisiä tuotantotiloja suurempi. Havainnekuva: Sevendim Oy / Mirva Mehtonen
Uusi tehdashanke sai rakennusluvan

Suomalainen perheyritys OAC Finland on kasvanut nopeasti viimeisen vuoden aikana. Lisää vauhtia kasvulle haetaan uudesta tehdashankkeesta. Rakennuslupa tehtaalle saatiin lokakuun alussa ja rakennustyöt käynnistyvät keväällä 2022 Lentolan yritysalueella Kangasalla. Tehdashanke on alueellisesti merkittävä, sillä se nostaa tuotantokapasiteetin moninkertaiseksi ja tuo alueelle lisää työpaikkoja.


”Tuotteidemme kysyntä on kasvanut vuosi vuodelta. Olemme sen myötä lisänneet tuotantokapasiteettia ja palkanneet uusia työntekijöitä, mutta nykyiset toimitilat eivät enää riitä kasvutarpeisiin. Päätimme aloittaa tehdasprojektin, jotta pystymme paremmin vastaamaan kotimaiseen ja kansainväliseen kysyntään”, kertoo OAC Finlandin toimitusjohtaja Miika Vuorio.


Uuteen tehtaaseen tulevat modernit toimisto- ja tuotekehitystilat sekä tuotantolinja, jossa on huomioitu tulevaisuuden tarpeet ja vaatimukset. Käsityönä tehtäviin vaiheisiin saadaan myös paremmat puitteet. Merkittäviä panostuksia tehdään muun muassa robotikkaan ja ekologisuuteen. Samalla kaikki toiminnot siirtyvät saman katon alle, mikä mahdollistaa saumattoman yhteistyön eri tiimien välillä.


Uusia työpaikkoja ja paikallista huippuosaamista

OAC Finland työllistää tällä hetkellä 44 henkilöä. Henkilöstön määrä on lähes tuplaantunut vuoden takaisesta. Uusia osaajia ja tulevaisuuden tekijöitä haetaan jatkuvasti lisää. Tavoitteena on kasvaa paikallisesti yhdeksi merkittävimmistä työnantajista sekä tarjota mielenkiintoisia työtehtäviä, joissa on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi.


929 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commenti


bottom of page