top of page
Etsi
  • Writer's pictureOAC Finland

OAC Finland muuttaa uusiin toimitiloihin

Kotimaisista liukulumikengistä tunnettu OAC Finland Oy muuttaa vuodenvaihteessa uusiin toimitiloihin Kangasalan Lentolassa. Uudenaikainen tehdas mahdollistaa moninkertaisen tuotantokapasiteetin ja lisää uusia työpaikkoja alueelle.Muutto saman katon alle

OAC Finlandin muutto uuteen tehtaseen Lentolan yritysalueella Kangasalla on alkanut. Muutto tapahtuu porrastetusti joulu-tammikuun aikana. Nykyinen tehdas, joka myös sijaitsee Lentolassa, on palvellut perheyritystä jo usean vuoden ajan. Sen ohella OAC:lla on myös muita varasto- ja toimistotiloja samalla alueella.


Vanhat, erilliset tilat eivät kuitenkaan palvele enää nykyisiä tarpeita, minkä pohjalta tehtiin päätös uuden tehtaan rakentamiselle. Uusien toimitilojen suunnittelussa on huomioitu etenkin paremmat työskentelyolosuhteet, tulevaisuuden tarpeet ja energiatehokkuus.


Muuton myötä kaikki toiminnot ja työntekijät siirtyvät saman katon alle, mikä helpottaa yhteistyötä eri tiimien ja yksikköjen välillä. Tähän asti tuotanto- ja tuotekehitysyksikkö OAC Tech sekä urheiluvarusteiden maahantuonnista, myynnistä ja markkinoinnista vastaava OAC Sport ovat toimineet pääosin eri osoitteissa.


Lisää kilpailykykyä ja työpaikkoja

Kapasiteetti uudessa tehtaassa on moninkertainen vanhaan tehtaaseen verrattuna. Suuremman tuotantokapasiteetin ansiosta voidaan paremmin vastata sekä nykyisten että uusien asiakkaiden tarpeisiin ja käynnistää uusia projekteja. OAC työllistää tällä hetkellä 50 henkilöä, ja tilat mahdollistavat tarpeen mukaan henkilöstön kasvun tulevina vuosina.

590 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page