top of page
Etsi
  • Writer's pictureOAC Finland

Elokuussa Nuuksio täyttyy ulkoilmalajeista ja niiden harrastajista

OAC on elokuussa järjestettävän uuden ulkoilmafestivaalin Nouxfestin yhteistyökumppani tuoden outdoor-ihmisten luo kattauksen laadukkaita brändejä niin retkeilyyn ja polkujuoksuun kuin vaativampiinkin vuoristoseikkailuihin.


Nouxfest on ulkoilmaihmisten kokoontuminen, jossa pääsee harrastamaan monenlaisia outdoor-lajeja yhdellä kertaa, seuraamaan mielenkiintoisia esityksiä, tapaamaan muita harrastajia ja oppimaan uusia taitoja. Nouxfestin tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan luonnossa, madaltaa liikkumisen kynnystä ja edistää niin osallistujien kuin luonnon hyvinvointia.


Kuva: R. Gaetano / NEMO Equipment

 

Tapahtuman taustavoimana toimiva Terho Lahtinen havahtui siihen, että Suomesta puuttui harrastajien ehdoilla rakennettu outdoorfestari, jossa yhteisöllisyys ja monipuoliset kokeilumahdollisuudet pääsevät oikeuksiinsa.

- Minulla oli tämäntyyppisistä tapahtumista mahtavia muistoja ja kokemuksia ulkomailta edellisen työni puitteissa ja ajattelin, että näitä hienoja elämyksiä pitäisi mahdollistaa myös suomalaisille outdoor-harrastajille, Lahtinen kertoo. Hän kertoo kuuden vuoden Nuuksiossa asumisen aikana todenneensa, että alueen loistavat harrastusmahdollisuudet ansaitsevat tulla laajempaan tietoon.

- Tuntui, että viime vuosina ulkosporttailuihin liittyvien messujen anti on Suomessa harmillisesti kuihtunut, mutta tällaisen tapahtuman yhteyteen pystyisi rakentamaan toiminnallisen näyttelyalueen, jossa tuotteita pääsee kokeilemaan käytännössä toisin kuin kaupassa tai muilla messuilla.


Kuva: Drew Smith / Black Diamond

Nouxfest onkin suunnattu kaikille ulkoilmalajien harrastajille ja niistä kiinnostuneille. Tekemistä löytyy niin aktiiviharrastajille kuin ensikertalaisille. Tapahtumassa on huikea valikoima tekemistä, sillä neljän päivän aikana on yli 250 aktiviteettia ja lähes 20 eri lajia tai harrastusta. Nouxfest Expossa on esillä paljon tuotteita, joita pääsee itse kokeilemaan esimerkiksi La Sportivan polkujuoksukenkiä, NEMO Equipmentin telttoja, reppuja, makuualustoja, vaelluskenkiä ja maastopyöriä. OAC:n esittelypisteellä on La Sportivan ja NEMO Equipmentin lisäksi esillä Black Diamondin tuotteita, sekä OAC:n omat brändit, esimerkiksi Skinbased-karvapohjasukset. Expoon on yleisöllä vapaa pääsy.

- Lisäksi tulossa on kiinnostavia lavaesityksiä harrastuksista ja niihin liittyvistä tuotteista, tapahtuman oman lyhytelokuvakisan näytöksiä, livemusaa ja muuta tunnelmallista yhdessäoloa festarikentällä, Lahtinen muistuttaa.

 

Lue lisää Nouxfestista täältä ja ota tapahtuman sometilit seurantaan. Nähdään elokuussa Nuuksiossa!

21 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page